Poze Rezervatia Rusalka Bulgaria

Rusalka [Roussalka] este o rezervaţie naturală şi o staţiune cu circuit închis undeva în nord-estul Bulgariei situată în zona golfului Taukliman (care înseamnă golful păsărilor în turcă).
Este un loc superb, mai ales datorită faptului că aici vin destul de mulţi delfini. Nişte prieteni de familie tocmai ne-au povestit ce frumos a fost să facă baie lângă ei.
Dezavantajul este că nu poţi vedea foarte multe din rezervaţie decât dacă ai un sejur cumpărat acolo. Altfel va trebui să te mulţumesti cu o bucăţică foarte mică, sau eventual să faci rost de o brătară de all-inclusive ca să poţi vizita şi face poze.
Plajele sunt superbe şi sălbatice şi destul de multe încât să nu te simţi înghesuit. Avantajul de a sta într-un astfel de resort este spaţiul mare de care te poţi bucura pe plajă. Ai destul loc încât să nu îl auzi pe cel de lângă vorbind.
Aici puteţi vedea pe Wikimapia întregul complex şi multitudinea de golfuleţe unde vă puteţi ascunde. Partea bună este că puteţi alege între mai multe viluţe de 3 sau 4 stele, preţurile fiind foarte ok pentru un all inclusive.
De menţionat că tot pe acolo puteţi face baie cu apă termală în 3 jacuzzi-uri ce se găsesc afară lângă golful din prima poză. Mie îmi venea să sar drept în piscină imediat ce am ajuns!
Totul acolo este superb de bine îngrijit
De menţionat că fiind un fel de staţiune cu câteva hoteluri all-inclusive, nu sunt magazine. Dar în schimb am văzut că aveai o multitudine de sporturi pe care poţi să le practici acolo, mai ales pe apă.

Comments

Catri said…
Cum de e Marea Neagra asa albastra la astia, mah?!?!?!
La ei este foarte curata si ingrijita! :D Nu stiu daca este la fel si in statiule foarte populate gen Albena/Nisipurile de aur, dar in mare.. la ei Marea Neagra da spre albastru :D
Zuza said…
Felicitari pt blog! pozele din rusalka sunt facute de tine, ai fost acolo? pare foarte frumos si total diferit de ofertele din nisipurile de aur/albena, etc. cazarea cum e?
Mădălin said…
ce mistooo. te-ai plimbat in locuri prin care-am fost si eu. Daca esi atenta, chiar marcarile de pe wikimapia pe coasta bulgareasca pan-la balcic, si mai alesc la balcic, eu le-am facut :)
@Zuza - Este superb! Mai ales cazarea, asta daca iti doresti liniste si pace pentru ca este o statiune mai retrasa. Nu vei gasi nebunia din Albena si Nisipuri.

@ Madalin - Da, ma plimb mult prin Bulgaria. Imi place tare mult acolo. Da? O sa ma uit mai atenta dupa marcari.
mihaela said…
buna. asa vrea sa dau si eu o fuga in weekend peacolo. un pic de baie si niste poze. din ce inteleg eu nu prea pot face asta dak nu stau acolo mai mult?
@ mihaela - nu stiu daca poti merge acolo fara sa ai rezervare la hotelurile de acolo. Fiind rezervatie ingrijita si inchisa ca sa protejeze tot, intra doar cei care sunt clienti.