Sighisoara Transilvania - Partea 8 Casa cu cerb

by - June 15, 2010

Nu ştiam prea multe lucruri despre oraş înainte de a ajunge acolo, dar de Casa cu Cerb auzisem. Se pare că este un obiectiv ce a impresionat mai mulţi bloggeri. Din păcate preţurile sunt destul de mari. E ok să intri şi să admiri în timp ce bei o bere, dar altfel.. dacă nu ţii morţiş să te dai mare în faţa cuiva, nu are rost.
Clădirea este superbă. Frumos renovată, bine amplasată, ca să nu mai vorbesc despre terasa cu vedere către Turnul cu ceas. Locaţia este excelentă. De aceea şi preţurile mai piperate. Până la urmă totul se reduce la ce este important pentru tine.
Şi toţi care treceam pe acolo ne opream să pozăm cerbul, sau să ne facem poze lângă casa cu coarne de cerb ieşind prin pereţi. Site-ul lor spune că "Casa cu Cerb este una dintre cele mai vechi clădiri din cetate şi cea mai interesantă din punct de vedere arhitectonic". Probabil este una dintre cele mai vechi, dar partea cu interesantă depinde mult de gusturi.
Din ce am văzut şi pe la Florin, casa este destul de frumoasă şi pe interior. Poate data viitoare prindem şi noi vreo expoziţie de desene.

You May Also Like

5 Comments