Noapte la mare - Litoral Bulgaria

by - July 29, 2010

E tare frumos noaptea la mare, mai ales că e deja linişte şi poţi poza în voie, fără a te ferii mereu de cei care intră involuntar în cadru. Uneori, la pozele cu expuneri mari, e chiar mai interesant când trece o siluetă prin zonă.
O plajă liniştită
Pregătindu-ne sufleteşte să înfruntăm ţânţarii ce vor urma. De obicei dupa 8 seara şi până pe la 10 când vântul începe să bată dinspre mare, Autanul este prietenul nostru cel mai bun, deşi din păcate de multe ori nici el nu este foarte eficient.
O mare liniştită şi caldă. Chiar şi la 12 noaptea, este uimitor de caldă încât puteai face baie fără probleme.
Apa nu a mai fost de câţiva ani atât de caldă, având peste 25 de grade ziua. Te simţeai ca într-un lac, doar că puţin mai agitat.
Din păcate temperaturile ridicate ale apei nu au fost bune pentru toţi. Pescarii ce locuiesc în zonă şi veneau la pescuit, nu au prea mai avut ce anul asta. De aceea au mai venit doar din când în când, pentru că în mare nu se mai găsesc aşa multe scoici.
Admirând panorama
Păcat doar că nu se poate sări de pe cazemată în mare. Ar fi fost mai interesant. Dar e posibil ca în câţiva ani să se întâmple asta, pentru că plaja este mâncată puţin câte puţin în fiecare an.
Liberty parade!
Lună plină pe litoralul bulgăresc. Ultima noastră seară cu cortul pe plaja noastră de la Ezerets. Acum trebuie căutat un nou loc de campare.

You May Also Like

6 Comments