Terasa Rich Veliko Tarnovo Bulgaria

by - August 07, 2011

Anul trecut tot în august am reușit să descopăr bijuteria asta de local. Nu este absolut nimic fancy. Poate în mod normal chiar nu te-ai gândi să intri, pentru că la prima vedere nu pare cine știe ce. Dar după ce treci pragul restaurantului Rich din Veliko Târnovo, pur și simplu descoperi o mică lume a ta.
Un loc unde să te poți bucura în voie de superba panoramă a orașului, dar să ai parte și de fel de fel de bucate alese. Meniul nu este chiar așa de stufos, dar totul este gătit pe loc, chiar de șeful localului de cele mai multe ori. Există și meniu în engleză, care este afișat chiar la intrarea în restaurant.
Liniștea e la ea acasă. E un loc bun chiar și când este foarte cald afară. Vântul mereu adie și și te trezește din somnolență.
În general nu sunt mare fan Bolyarka, dar aici au Bolyarka la draft care are un gust superior celei de la sticlă sau cutie. Merită măcar încercată. Mai ales că este berea locală.
Colțul nostru de terasă. E perfect pentru o ieșire cu prietenii.
Era plin de floricele pe acolo.
Vedere către alte terase din zonă.
Acoperișuri multe și faine, o ilustrată tipică din micul Veliko Târnovo.
Panorama de acolo, vedere înspre oraș.
Nu-i așa că arată superb? Da, știu că nu este un local select, dar este un local unde șeful este cel care îți va lua comanda, va sta cu tine la palavre, te va întâmpina mereu cu un zâmbet și te va aștepta cu drag și data viitoare. Este un local unde revin de drag și știu că mereu găsesc mâncare bună!
Așa arată intrarea când treceți pe stradă. E chiar puțin mai jos de Samovodskata Charșia. Pe strada care merge în jos, vreo 200 de metri.
Și ca de obicei, trebuie să fie ceva cu niște scări.

You May Also Like

8 Comments