De ce bem bere?

by - January 11, 2012

O întrebare lansată de cei de la Ciuc prin intermediul lui Cristi China. Astfel mi-am adus aminte cum în vara lui 2009 exista un mic PUB pe care eu îl frecventam des, un pub ce avea în meniu bere brună marca Ciuc. Așa că atunci a fost momentul când m-am îndrăgostit de acest fel de bere și m-am gândit să fac parte din Echipa Națională de Implementare a PUB-ului (Planul de Ubicuitate Beristica).

Dar până află noi mai multe, o să vă rog să-mi spuneți de ce vă place să beți bere? Desigur în afară de motivul cu gustul? Că e normal, din moment ce o savurăm așa des că ne place gustul. Dar nu-i așa că e mai fain să ieși cu prietenii la o bere? Discuția merge ușor și pe durata sezonului călduros te răcorește mai bine decât un suc (apa e altceva) iar iarna parcă frigul e mai ușor de suportat după ce mai gustăm dintr-o bere brună.

Și că tot e vorba de turism pe aici, păi ce ar fi turismul fără degustarea de beri, mai ales în țări cu renume? Fie că pleci din România către destinația X sau că vii la noi ca străin tot ajungi la o bere! Și acum îmi aduc aminte momentele faine petrecute în unele pub-uri din Balcani, din centrul vechi de la noi sau prin Cehia și Belgia.

Tocmai pentru că nu este o băutură fancy îmi place și mai mult! Eu o consider băutura studențească, pentru că multe nopți frumoase din studenție au fost petrecute la bere unde continuam lecțiile după ce se închidea facultatea.

You May Also Like

8 Comments