Grand Hotel Varna Sfintii Constantin si Elena Bulgaria

Dacă sunteți *clienți* vechi ai blogului atunci știți că eu am mai ajuns prin Constantin și Elena și în vara lui 2010, chiar la final de august, când deși era plin sezon.. am prins câteva zile de liniște și relaxare. Pozele și povestea de atunci le găsiți aici. Atunci fusesem în vizită la 2 buni prieteni polonezi și am locuit într-o mică pensiune foarte aproape de centrul stațiunii.

Dar în septembrie 2011 am avut ocazia să revin în Constantin și Elena, care a rămas una din stațiunile mele preferat. De data asta am revenit aici într-un info trip pentru a vizita unele dintre cele mai faine și căutate hoteluri de către români. Astfel că am ajuns și la Grand Hotel Varna. Aici fusese și mama într-un teambuilding prin 2007-8 cu firma. Și mi-a spus încă de atunci că a rămas cu o impresie plăcută despre hotel. Dar eu uitasem acest amânunt până să ajung acolo personal.

Chiar dacă exteriorul arată incredibil de comunist și pe alocuri puțin neîngrijit, odată ce intri în hotel începi să-ți schimbi părerea și să regreți că ai avut prejudecăți. Cel puțin asta am pățit eu. Mi-am schimbat total părerea odată ce am văzut lobby-ul și apoi vizitând camerele. Plus că hotelurile din lanțul acesta (Rubin, Lebed, Dolphin și Dolphin Marina) au parte de multă verdeață în jur, parculețul fiind foarte frumos întreținut. Astfel că nu simțiți niciun fel de înghesuială între betoane precum este la Nisipurile de Aur.
Hotelul văzut dinspre piscină. De menționat.. este că se poate intra în această piscină și din interiorul hotelului. Hotelul are un mini tunel care face legătura între piscina interioară și cea exterioară. Astfel că nu trebuie decât să înoți de la un bazin la altul.
O cameră dublă
Ei bine apartamentul m-a dat pe spate! Chiar mi s-a părut superb și mai ales foarte spațios! Aș zice chiar că avea prea mult spațiu, ca și cum era destinat unui grup măricel de prieteni.
Și vestea cea mai bună este faptul că are unul dintre cele mai ok all inclusive-uri. Spun asta pentru că majoritatea românilor asta îți doresc când merg la bulgari. Ei bine, aici chiar și în vârf de sezon hotelul are un preț foarte ok, mai ales pentru serviciile oferite. Iar mâncarea din fericire este destul de variată încât să nu aveți probleme decât în a alege!
Beach Barul unde vă puteți răcori.
Ei bine, uite aici aș sta să mai ajung la zi cu lectura (mă chinui cu o carte de ceva vreme)! Și cum nu am fost niciodată mare amatoare de stat la soare, mi-ar place să inspir briza dintr-un fotoliu moale unde să-mi pot bea cafeaua de dimineață!
Pe timp de noapte, eleganța cade peste micul resort.
Plaja South Beach a hotelurilor. Plaja este destinată clienților celor 5 hoteluri.
Să tot stai să bei un cocktail într-o asemenea ambianță, nu?
Și cea mai faină chestie a hotelului.. sunt paturile cu baldachin care se află în jurul piscinei exterioare. Ele sunt pe post de sezlonguri și da, chiar sunt atât de confortabile pe cât se vede în poze! Deși nu cred eu că te apără de soare prea mult, dar măcar te odihnești bine în timp ce te prăjești!
Ele se află pe 3 laturi ale piscinei.
Micul tunel care face legătura între piscina interioară și cea din exterior.
Chiar dacă nu am stat peste noapte vizita prelungită în hotel și în stațiune m-au ajutat să-mi dau seama dacă este un hotel ok, pe care să-l pot recomanda și altora. Mai ales că am vizitat toate tipurile de cameră, restaurantul (și mâncarea arăta delicios!) și tot ce ține de împrejurimi. Așa că dacă doriți liniște și muuulte verdeață în jur, vă recomand Grand Hotel Varna, unde puteți să vă bucurați de un all inclusive de 4 * la un preț acceptabil.

Comments

Arata super bine, de curioasa cam la ce pret e o camera pe noapte?
Mi se pare un hotel romantic, pt indragostiti, luna de miere ....
Preturile difera foarte mult in functie de perioada. In plin sezon, in august locul de persoana in dubla este de 68 Euro/noapte. Iar in extrasezon pretul este in jur de 38 euro/pers/noapte.

Eu spuneam ca e un hotel ok, pentru ca multe hoteluri de 4 stele cu ALL INC din Bulgaria ajung la 80 de Eur/pers/noapte tot in plin sezon.

Asa ca pretul lor mi se pare foarte ok. O sa mai prezint si alte hoteluri faine pe viitor din BG.
Pretul nu mi se pare foarte mare! e ok! Adica merita!
Da, pretul e super. Si se pare ca hotelul se vinde foarte bine! ;) Saptamana trecuta a fost tare cerut!
emma said…
O intrebare...la baldachin se plateste suplimentar?Pozele superbe!!!