Plaja Argata Thracian Cliffs Bulgaria

by - February 09, 2012

Pentru că tot avem parte de temperaturi cu minus şi de zăpadă + polei m-am gândit că e timpul să vă mai arăt câteva poze mai calde. Am auzit de locaţia asta (Thracian Cliffs) în urmă cu câteva luni, dar niciodată nu am investigat să văd ce şi cum. Mai ales că ştiam că e resort destinat golfului, cel puţin asta spuneau reclamele dintre Shabla şi Varna.

Apoi am aflat că în zonă există şi nişte plaje superbe, private şi sălbatice. Cei de la Thracian Cliffs (zona Kavarna) beneficiază de 2 plaje, mai precis cea din pozele acestea (numită Argata) şi încă una numită Bendita. Din ce am înţeles de la diverşi vizitatori, se poate merge aici şi contra cost. Au şi un restaurant în zonă, cu mâncare foarte fancy(din ce am vizionat în poze). Am înţeles că

Despre hotel şi viluţe vă povestesc cu altă ocazie dacă e, acum să ne delectăm puţin privirea cu plaja Argata şi hamacurile ei de lemn. Pare un loc perfect de lecturat ceva într-o zi caldă de vară, nu?
Hamacul magic. Mi-ar face mare plăcere să petrec o zi acolo.
Pentru cei care mine care nu doresc să se facă crispy strips, există şi hamacul cu acoperiş. Deşi am observat de de multe ori, chiar şi aşa am reuşit să mă ard. ;)
Există şi opţiunea de măsuţă la umbră.
Plaja la apus (sau răsărit)
privire de sus, dinspre terenul de golf.
Relaxare
Libertate deplină! :)

Pozele sunt copyright Thracian Cliffs :)

You May Also Like

11 Comments