Plaja Argata Thracian Cliffs Bulgaria

Pentru că tot avem parte de temperaturi cu minus şi de zăpadă + polei m-am gândit că e timpul să vă mai arăt câteva poze mai calde. Am auzit de locaţia asta (Thracian Cliffs) în urmă cu câteva luni, dar niciodată nu am investigat să văd ce şi cum. Mai ales că ştiam că e resort destinat golfului, cel puţin asta spuneau reclamele dintre Shabla şi Varna.

Apoi am aflat că în zonă există şi nişte plaje superbe, private şi sălbatice. Cei de la Thracian Cliffs (zona Kavarna) beneficiază de 2 plaje, mai precis cea din pozele acestea (numită Argata) şi încă una numită Bendita. Din ce am înţeles de la diverşi vizitatori, se poate merge aici şi contra cost. Au şi un restaurant în zonă, cu mâncare foarte fancy(din ce am vizionat în poze). Am înţeles că

Despre hotel şi viluţe vă povestesc cu altă ocazie dacă e, acum să ne delectăm puţin privirea cu plaja Argata şi hamacurile ei de lemn. Pare un loc perfect de lecturat ceva într-o zi caldă de vară, nu?
Hamacul magic. Mi-ar face mare plăcere să petrec o zi acolo.
Pentru cei care mine care nu doresc să se facă crispy strips, există şi hamacul cu acoperiş. Deşi am observat de de multe ori, chiar şi aşa am reuşit să mă ard. ;)
Există şi opţiunea de măsuţă la umbră.
Plaja la apus (sau răsărit)
privire de sus, dinspre terenul de golf.
Relaxare
Libertate deplină! :)

Pozele sunt copyright Thracian Cliffs :)

Comments

Vlad said…
pare exclusivist.
o sa mai fac si eu ceva sapaturi sa vad ce si cum. suna si arata misto rau.
Da, este cam exclusivist. Dar pare genul de loc unde merita sa mergi candva intr-un weekend. Din pacate nu stiu inca tarife. Cand le aflu o sa scriu mai multe si despre hotel :) Pe Boooking am vazut ca cea mai ieftina camera e 100 E/noapte.
Ioana said…
Hamacul ala face toti bani, imi ploua in gura!
Si eu m-am indragostit iremediabil de locul asta! :) Pe aici nu am ajuns inca, dar cu siguranta am sa incerc sa merg vara asta, macar in trecere ;)

Cat despre hamac.. asa cum am zis mai sus, visez sa-mi pierd o zi citind, si cu o bere rece langa. Atat! :)
E atat de fromos! Esti sigura ca e in Bulgaria? Asa frumoasa e Marea Neagra in Bulgaria ca la noi nu prea am vazut-o asa. Asta e discriminare, Marea Neagra tine cu bulgarii! :-)
Draga Vulpita chiar Marea Neagra este! Am vazut si eu imagini asemanatoare la Ezerets si Tyulenovo. Poti vedea pozele pe blog. Si eu ma intreb uneori daca nu este un complot, sau daca nu au facut bulgarii ceva. Dar imi e ciuda ca ei profita de natura lor faina. Si in ciuda constructiilor din zona, plaja e la fel de virgina ca inainte, doar ca are parte de un hamac rustic in buza valurilor :)
E in Bulgaria, arata exotic!
Anonymous said…
Buna seara, sunt nou in tot ce inseamna blogul dar pasiunea pentru calatorie si calculatoare ne-a impins pe mine si pe prietena mea sa incercam sa ne alaturam comunitatii de blog-eri din Romania desi cred ca este foarte dificil deorece este mult de munca fiind la inceput.

Revenind la subiect: se pare ca este inca o dovada ca Bulgarii stiu sa faca turism mult mai bine decat ai nostrii. Am tot fost in anii trecuti pe litoralul bulgaresc si pot spune ca in mare am ramas cu o impresie foarte buna. Locul acesta este unul de vis din ce se vede in poze. Asteptam noi informatii despre acest loc, poate cine stie, ajungem si noi pe acolo. :)
Liliana said…
Vai de mine, ce-i cu hamacul ăla? Vrei să ne înnebuneşti pe toţi?
@Liliana - este o smecherie sa te ademenesc in Bulgaria. Merge pana acum? Am sanse de castig?

@Tips Traveler - Sper sa mai revii pe la mine. Mă bucur că își place la bulgari și felicitări pentru blog. Îmi place mult ceea ce văd la tine! Chiar sper să ajungem pe acolo curând. Probabil în extrasezon e și mai fain!
Margot said…
Been there. De doua ori :D