Thracian Cliffs Bulgaria - Golf Resort

Data trecută vă povesteam și vă aratam pozele cu plaja Argata din cadrul complexului Thracian Cliffs. Vă promiteam să vă ofer mai multe poze și informații. Din păcate nu prea știu alte prețuri în afară de cele disponibile pe booking. Eu nu am văzut încă oferta pentru agențiile de turism. Așadar o să vorbim despre orice altceva de data asta.

Majoritatea unităților de cazare din complex sunt apartamente, făcute special pentru familii. De la studio și până la Apartament cu 2 dormitoare! Partea bună este că sunt multe locuri de parcare în cadrul complexului. Așadar turiștii pot merge acolo liniștiți. Complexul e cu circuit închis și nu poate intra oricine aici.

Complexul este locul perfect pentru o relaxare, puțin mai luxoasă. Mai ales că nu trebuie să joci golf ca să te poți bucura de facilitățile complexului. Și din ce am înțeles, camerele sunt izolate fonic. Locul este dotat și cu un fain centru spa (baie turcească, saună finlandeză).
O parte din plaja Argata a complexului.
Vedere de sus a terenului de golf al complexului. O zonă foarte apreciată pe plan european. Din ce am înțeles destul de multe personalițăți care doresc să aibă parte de intimitate și care sunt amatori de golf, vin aici. Mai ales că încă nu este un loc așa de trendy, sau mai bine zis, nu este un loc pentru masele de oameni.
Nisipul fin și vreme numai bună de citit o carte!
Vestitele stânci admirate de sus. Un loc numai bun pentru poze!
Cred că mi-ar place tare mult să mă pot plimba pe micuțele alei cu o mașinuță de golf. Mereu îi invidiam pe cei din filme care se luau la întreceri cu astfel de mașinuțe. Voi nu sunteți fani?
Final de primăvara! Eu care sunt mare amator al culorii verzi, cred că m-aș bucura mult pe acolo să pot sta în iarnă și să admir marea bucurându-mă de liniștea din zonă!
O parte din complex.
Un superb răsărit la malul mării.
Priveliștea dintr-un balconaș. Vedere către mare.
Alt balcon mai mare, special pentru un grup. Ar merge aici o seară faină de povești și jocuri! nu-i așa? Și trebuie să recunoaștem că nici panorama nu este de lepădat!
Ah, ce ar merge o plimbare pe aici!
Pare un loc bun de lenevit puțin la soarele cald al lunii iulie, nu? August poate fi puțin cam prea cald. Eu m-am bucurat tare mult de superba lună septembrie de care am avut parte anul trecut. A fost vremea ideală pentru escapade la mare pe litoralul bulgăresc!
Un loc de relaxare pe plajă!
Cred că e interesant să poți prânzi sau să cinezi pe malul mării, cu apa caldă care să îți mângâie picioarele. Cred că astfel se simte și altfel gustul mâncării!
Alt balcon și altă panoramă.
Pentru cei care doresc ceva mai multă extravaganță, se pote închiria și un mic vaporaș cu care să vă plimbați prin zonă. Complexul acesta asigură o multitudine de facilități pentru sporturile nautice.
Plaja te îmbie chiar și când nu este prea mult soare!
Întreaga zonă văzută de sus!
o mini grădină.
apus sau răsărit ?
Party on the beach!

Comments

Roxana said…
Tare frumos e pe acolo! :) Ar merge niste plimbari pe dealuri, bineinteles urmate de o relaxare pe malul marii. Imi faci dor de mare...
Vlad said…
sper sa nu devina prea cunoscot romanilor. ma refer la neamurile proaste. e un colt de paradis.
E un loc tare fain. Si mie mi-a facut o pofta de mare si de weekenduri lenese pe plaja.

@Vlad - avand in vedere preturile, nu stiu daca are inca sanse sa devina un complex cautat. Dar nu se stie.

Eu sper ca cei care doresc liniste si pace vor merge acum, ca sa profite de zona. Ca vorba ta, nu se stie cum e la anul.
Ioana said…
Pozele sunt prelucrate? Mi se par extrem de colorate, de-asta intreb :-))
Buna Ioana! din pacate nu am idee. Pozele le-am primit de la oficiul de presa al celor de la Thracian Cliffs. Care mi s-au parut extraordinar de faini. Dar in mare, majoritatea pare scoase doar din aparat.
Anonymous said…
Pur si simplu superb! Parca revad o bucatica din Madeira, doar culorile difera putin
(nu pot comenta de pe IDul meu, Hapi Riverwoman, desi am tastat de 3 ori seria asta imbarligata.....enervant de-a dreptul )
Nu înțeleg de ce nu a mers să comentezi normal. Probabil blogspotul a avut vreo eroare. Mă bucur că zona asta a putut să te facă să te gândești atât de departe! Chiar mă bucur și eu că se construiesc și astfel de zone nu doar mega-imensități de hoteluri care să fie geam lângă geam.
Unknown said…
Buna! Sti cumva daca plaja Argata este destinata si turistilor din afara complexului contra cost? Merci mult!
Unknown said…
Buna ziua!se pot face poze mire-mireasa in complex? E o taxa sau trebuie sa fim cazați acolo pt a face poze?
Mulțumesc!