Boo-Boo La Praga

by - January 17, 2012

Cum încă nu am un animăluț de casă pe care să îl smotocesc acasă, am zis, ok îl car pe Boo-Boo (numit după bunul prieten al lui Yogy desigur! doar am crescut cu Cartoon Network în urechi) cu noi și-l plimbăm prin Praga.

Boo-Boo a fost cules de mine dintr-o benzinărie undeva între Germania și Austria în primăvara lui 2006 când mă întorceam din primul meu schimb de experiență în Belgia. Mai avea niște euro mărunți și cum în țară nu îi acceptau, am decis să-l adopt pe Boo-boo care oricum zăcea părăsit pe un raft.

Pozele de aici sunt din a doua zi. În prima zi, deși îl aveam cu noi, am uitat să-l pozăm. Ne-am dat seama când deja era întuneric. Așa că a doua zi l-am luat să colinde cu noi pe dealul Petrin, l-am dus în turn, l-am dus în muzeul oglinzilor, și l-am dus să zburde și pe dealurile din zonă la coborâre, când ne îndreptam spre Castel.
Pe dealul Petrin, ne oprisem pentru niște poze, moment în care auzim în spate diverse strigăte cunoscute. Întoarcem privirea și observăm că românii sunt în zonă. Deși dealul era golaș, ei totuși vorbeau cam tare.
Privind către Teatrul din Praga
Boo-boo a stat tare cuminte la poze, deși afară adia un alizeu care îi îngreuna șederea pe bara cea verde. Dar s-a ținut cum a putut el mai bine. Dorea să fie cunoscut.
S-a ascuns și într-o buturugă găsită de Alex pe acolo.
Un mic close-up, ca să se vadă unde se gândise el să exploreze.
În Turn, privind spre Castelul din Praga.
Și el a fost tare încântat de panorama de acolo de sus. Se pare că are o nouă pasiune să stea la înălțime, mai ales dacă vede atâta istorie în jur!
Uitându-ne spre castel și gândindu-ne la prânz..
Normal că Boo-Boo nu a fost ignorat când a venit vorba de bere. Nu s-a agitat el cu Gulașul, dar nu a refuzat o bere neagră, ales că era un Kozel. Hai Nazdravy! Cionim și cu Boo-boo, nu?

You May Also Like

7 Comments