Boo-Boo La Praga

Cum încă nu am un animăluț de casă pe care să îl smotocesc acasă, am zis, ok îl car pe Boo-Boo (numit după bunul prieten al lui Yogy desigur! doar am crescut cu Cartoon Network în urechi) cu noi și-l plimbăm prin Praga.

Boo-Boo a fost cules de mine dintr-o benzinărie undeva între Germania și Austria în primăvara lui 2006 când mă întorceam din primul meu schimb de experiență în Belgia. Mai avea niște euro mărunți și cum în țară nu îi acceptau, am decis să-l adopt pe Boo-boo care oricum zăcea părăsit pe un raft.

Pozele de aici sunt din a doua zi. În prima zi, deși îl aveam cu noi, am uitat să-l pozăm. Ne-am dat seama când deja era întuneric. Așa că a doua zi l-am luat să colinde cu noi pe dealul Petrin, l-am dus în turn, l-am dus în muzeul oglinzilor, și l-am dus să zburde și pe dealurile din zonă la coborâre, când ne îndreptam spre Castel.
Pe dealul Petrin, ne oprisem pentru niște poze, moment în care auzim în spate diverse strigăte cunoscute. Întoarcem privirea și observăm că românii sunt în zonă. Deși dealul era golaș, ei totuși vorbeau cam tare.
Privind către Teatrul din Praga
Boo-boo a stat tare cuminte la poze, deși afară adia un alizeu care îi îngreuna șederea pe bara cea verde. Dar s-a ținut cum a putut el mai bine. Dorea să fie cunoscut.
S-a ascuns și într-o buturugă găsită de Alex pe acolo.
Un mic close-up, ca să se vadă unde se gândise el să exploreze.
În Turn, privind spre Castelul din Praga.
Și el a fost tare încântat de panorama de acolo de sus. Se pare că are o nouă pasiune să stea la înălțime, mai ales dacă vede atâta istorie în jur!
Uitându-ne spre castel și gândindu-ne la prânz..
Normal că Boo-Boo nu a fost ignorat când a venit vorba de bere. Nu s-a agitat el cu Gulașul, dar nu a refuzat o bere neagră, ales că era un Kozel. Hai Nazdravy! Cionim și cu Boo-boo, nu?

Comments

Credeam ca numai noi avem "copii" din astia...
Noi avem 4 si i-am plimbat cu noi peste tot, pe rucsac, nu in rucsac
:-). O sa-i scot si pe ei in lume in curand (adica o sa public si poze cu ei) ... sau mai bine sa le protejez identitatea...?!
Nu stiu, BooBoo ce parere are de treaba asta, pe el il deranjeaza sa fie vedeta pe blogosfera?
ce draguuutz :D

mai vrem! :)
Zazuza said…
noroc cu King of Romania, asa te-am descoperit, acum 5 minute. acum deja sunt pe reading mode si nu cred ca plec de la tine in urmatoarele ore :))! ia sa vedem, cate postari pe minut pot sa citesc :)! salutari de la Viena!
Roxana said…
Vai, cat este de dragut! :))) [si betivan, dar aia nu se mai pune cand esti dragut asa] Superbe pozele si BooBoo-ul. Cred ca e fericit cu asa parinti...
@Vulpița - Recunosc, ideea nu este originală. Mi-a venit după ce am văzut în urmă cu vreun an sau doi fel de fel de animăluțe din pluș plimbate prin Europa. Și până acum am tot dospit ideea.

Se pare că Boo-Boo nu se supără, e chiar încântat de băgarea în seamă!

@Octavian - Promit să îl mai aduc cu mine, eventual și la prima noastră excursie, îi face book foto!

@Zazuza - mă bucur că ai ajuns la mine, și sper să ne întâlnim mai des. O să te studiez și eu cu Viena ta, mai ales că deși am fost de 2 ori, tot am impresia că am ratat multe! Plus că am de dus pe cineva acolo.

@Roxana - El nu putea să fie non-obsedat de bere. Așa părinți, așa copil! clar, nu? Ne bucurăm că îți place și promit că-l scot mai des la plimbare!
Ioana said…
:-))) Foarte tare Boo-Boo, mare lucru ca nu a avut rau de inaltime, la statura lui :-P
irina said…
Vaiii, ce dragut e Boo-boo!!! :X Si foarte draguta si ideea cu plimbatul lui, chiar daca nu e in premiera. Am si eu un ursulet cumparat din Croatia, tot la plecare, tot din kune ramase prin buzunare. Cred ca o sa-i fac si lui niste bucurii cand o sa mai plec eu :)
You made my day, Dia! :)