Restaurantul Staropramen Smíchov Praga

Restaurantul se afla pe strada Nádražní, chiar lângă Visitor Center (Strada Pivovarska). Noi am fost trimişi aici chiar de barmanul de la Visitor Center. Ne-a întrebat ce planuri avem şi dacă dorim să şi mâncăm ceva. Atunci ne-a spus de restaurantul lor care se afla la doar câteva sute de metri mai încolo. Ne-a spus şi că dacă mergem atunci el ne dă un mic voucher şi primim fiecare câte o bere din partea casei.

Ştiţi că vă spuneam eu că Staropramen are un super marketing, nu? Ei bine, când barmanul te îmbie aşa frumos, cum să refuzi să testezi şi restaurantul, mai ales că era trecut de ora prânzului şi stomacul ne atenţiona că e deja vremea.. Aşa că am luat voucherul şi ne-am dus! Am ajuns acolo şi am căutat o măsuţă liberă.

De reţinut că acolo au muuulte din berile făcute de Staropramen şi prin alte ţări. Încă nu le au pe toate, dar se presupune că dacă există cerere le vor produce. Majoritatea berilor erau la draft, dar găseai şi la sticlă dacă asta îţi era preferinţa.
Vedere de la masa noastră către un colţ al localului. Nouă ni s-a părut destul de fancy la o primă vedere şi am crezut că ne vom speria când vom deschide meniul, dar din fericire nu a fost aşa.
Locul magic de unde izvorăşte berea la draft făcută de Staropramen Cehia. E frumos că vă puteţi bucura aici de multe sortimente, proaspete şi reci!
Cealaltă parte a restaurantului. Ţin să precizez că atunci când am ajuns, era destul de plin. Am aşteptat puţin până să pot face poza asta. După ce deja trecuse bine prânzul şi traficul a început să scadă în local.
Un mic brăduleţ mai deosebit.
Să ştiţi că restaurantul nu are un meniu fantastic de mare. Din ce mi-am dat seama, aveau mai mult mâncare care să meargă bine de tot cu berea. Dar nu ne putem plânge! Porţiile erau măricele şi gustoase, iar preţurile erau ok, în ciuda aspectului localului. Şi partea foarte bună este că mâncărica a fost gata destul de repede.
Am comandat un gulyas. A fost delicios de condimentat. M-am simţit puţin ca în Ungaria. :) Mai ales că aici găluştele erau mai altfel făcute faţă de restul localurilor din Praga, pe unde mai testasem.
Dar şi un pui Shanghai ne-a făcut cu ochiul.
Părăsind localul. Ne-a distrat tare mult faptul că POS-ul de acolo, avea butonaş de bacşis. Aşa că dacă erai mulţumit de tot şî plăteai cu cardul, tot putea face un chelner fericit. Şi asta în mod legal. Per total, e locul perfect unde să vă opriţi pentru o gustărică de prânz!
Panorama pe care o aveai la ieşirea din local.

Comments

Dragut restaurantul!
La multi ani si multa fericire iti doresc de ziua femeii! :-)
Chiar ne-a placut acolo, mai ales daca esti degustator de bere! :) Merita sa pierzi o jumate de ora pe la pranz acolo.

La multi ani si tie! O zi de primavara cat mai frumoasa!